Op onze website vind je alles over onze dienstverlening van en voor het Rijk, de projecten waar we trots op zijn en bieden we ondersteuning voor de meest gebruikte producten en diensten binnen jouw ministerie. Maar ook informatie over wie wij zijn, recente vacatures en stages en nog veel meer. Hieronder vind je een selectie van nieuwsberichten op onze website van de afgelopen weken. 

ICTU kiest voor housing dienstverlening in ODC

Overheidsorganisatie ICTU heeft onlangs aan SSC-ICT de opdracht verstrekt voor afname van housing dienstverlening in het Overheidsdatacenter (ODC). ICTU brengt in eerste instantie apparatuur over naar één “19” kast. Het is de bedoeling om het aantal kasten voor het einde van 2017 uit te breiden naar vijf of zes. Lees meer >>

SSC-ICT in 2020 dienstverlener Tweede Kamer

SSC-ICT en de Tweede Kamer der Staten-Generaal hebben een intentieverklaring getekend rondom de ICT-dienstverlening. De Tweede Kamer zocht een betrouwbare partner om de komende jaren mee op te trekken op ICT-gebied, jaren waarin bovendien twee verhuizingen gepland staan. Lees meer >>

Rijksvastgoedbedrijf aan de slag met DigiJust

Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB), VenJ en SSC-ICT hebben een convenant gesloten over de samenwerking voor DigiJust, het documentmanagementsysteem van VenJ. De eerste gebruikers van het RVB gaan deze zomer starten. Medio 2018 moet Digijust volledig geïmplementeerd zijn binnen het Rijksvastgoedbedrijf. Lees meer >>

Beter inzicht in aanbestedingen door samenwerking

Het nieuwe RijksInkoop Register (RIR) ging onlangs live. Volgens opdrachtgever BZK blijkt het de publicatietijd van aanbestedingen flink te verkorten. Logius en SSC-ICT hebben samen met BZK bijna een jaar lang hard gewerkt aan het RIR. Lees meer >>