Deze laatste editie van ICT Actueel voor het zomerreces wil ik je graag meenemen naar waar we staan als SSC-ICT.

Uit het onlangs gehouden Klanttevredenheidsonderzoek (KTO) kwam een mooie 7,6 voor de thuiswerkfaciliteit. SSC-ICT werkt aan een veilige en flexibele ICT-services voor een moderne Rijksdienst. Dat kunnen we niet alleen. Daarom zoeken we samen met onze klanten naar slimme oplossingen op het gebied van ICT-dienstverlening. Op weg naar de realisatie van onze 10 ambities houden we daarom met het KTO de vinger aan de pols. Projectleiders Ida Insinger en Jeroen Pronk vertellen in deze editie over de resultaten van het KTO.

Tot slot vertelt Bart van Amerongen over de vraag om werkplekken te creëren voor mensen met afstand op de arbeidsmarkt, laag geschooldheid en/of arbeidsbeperking. Als SSC-ICT bieden we deze dienstverlening aan.

Ik hoop dat jullie de komende periode kunnen genieten van een fijne vakantie!

Marc van Velzen